onsdag 21 juli 2010

Scrapträff hos Scrap och hobby!

I söndags begav jag mig tillsammans med Evelina till Scrap och hobby i Sävedalen för att avnjuta en härlig scrapmara i 10 timmar.


Första utmaningen var att göra en namnsylt och man skulle inte göra en till sig själv utan man lottade och fick göra till någon annan. Denna skylt har Evelina gjort tänk på att hon är 10 år och är så duktig.
2:a utmaning en var att göra en annorlunda kortvikning inget jag gör annars direkt. Men det blev ett stående kort, det skulle finnas en Greeting Farmstämpel. Jag fick ta g i denna söta tjej. Detta kort vann jag första pris med så roligt.
Detta är baksidan av kortet dålig skärpa men det är rosa och åter rosa.
Insidan av kortet där jag har en liten ficka som man kan stoppa något kul i. Är man en som mig som älskar skor kunde jag inte motstå detta papper.

3:e utmaningen göra något med Tim Holtz-produkter. Jag använde distress under stämpeln med Love och en röd stämpel från Tim Holts.
Har också lagt glitter på och några blommor såklart.
4:e utmaninge var en skissutmaning som skulle vara i blått, brunt och orange. Skulle tillverka egna blommor och jag hittade på något.
Stämplarna karamellerna är från PickiForm som har fått glossy på. Stansen vet jag inte vad den heter men är QK.
Detta är inte mina färger alls men kortet har redan fått ett hem.
Sista utmaningen var att göra något av den påse vi fick med en massa roligt innehåll. Jag hade turen att få detta väskpapper.
Mitt tema var när jag och Alice åkte till Sverige den förväntan som vi hade (eller kanske mest jag)

Vann andra pris med denna LO och det blev jag väldigt glad över.

Detta var en otroligt rolig dag med en massa inspiration och utmaningar. Så klart en del inköp också.

Kram Anna

1 kommentar:

  1. Jag tycker själv det är kul att se hur saker och ting händer för mig och hur jag utvecklas... Jag tar chansen att "öva" nu, men om en vecka är semestern slut och jag får annat att tänka på också. Inte bara jobbet, utan jag har annat på G också ;-)
    (Får lite hjälp av en kompis, så när mitt nästa projekt är igång kan jag inte styra över helt själv. Mer än så säger jag inte nu...)

    Njut av din sista dag i Sverige och ha en skön resa hem till vardagen.

    SvaraRadera