lördag 22 maj 2010

Blogcandy

Nu har Pysselsystrar fått en ny design. Detta ska firas med en utlottning med ett hemligt pris! Vinstens värde baseras på hur många deltagande tävlingen får. (Obs! En lott per person)

Allt du behöver göra är att skriva ett meddelande under det här inlägget före midnatt 26:e juni. Du får gärna kopiera bilden här nedan och lägga på din blogg eller hemsida för att öka värdet på vinsten.

Högerklicka på bilden, spara bilden någonstans på din dator, ladda upp i din egen blogg där du vill ha den. Länka till http://pysselsystrar.wordpress.com.

Så klart är jag med i denna. Ni som vet så är det svårt att få tag på scrapbooking material här ner på Gran Canaria, så man skulle bli extra glad om man vinner.

Kram

2 kommentarer:

 1. Nämen.. Roligt att du vill vara med på vår bloggcandy. Upptäckte att min sambo känner din man. Så du kan hälsa till honom från "karate" Erik S.

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Såg att du klickat in dig i Mr Linkyn på candyn. När jag ändrade och lade till den funktionen istället för kommentarer lade jag upp alla som redan hade skrivit en kommentar, så du fanns redan med på listan ;)

  Så jag tar bort den ena av dem för att utlottningen ska bli rättvis.

  Kul att du vill vara med, och lycka till! :)

  SvaraRadera